NoirConcept | Hårsalong & Hudklinik

Vi är NoirConcept

Ellen Martinsson

Ellen har jobbat i frisörbranchen i 9 år nu, hon är specialist på Keratinbehandlingar, utför lashlift och näs-och öronhåltagning utöver det vanliga med färgutmaningar och klippningar.

Hon är fenomenal med barnklippningar och jobbar med alla hårförlängningsmetoder/förtjockning som finns på marknaden, t.ex. Hairtalk.

Kirsi Palmquist

Kirsi är agare av Noirconcept och brinner för personligt service och kvalitet. Hos henne hoppas vi att du ska känna dig bekväm och väl omhändertagen.

Kirsi har 28 års branscherfarenhet, tävlingsfrisör i grunden. Hon  läser lätt av stilar och hittar rätta färger just för dig. Kirsi jobbar även med hårersättningar och peruker.

Nilo Dalefalk Basiri

Nilo är leg.sjuksköterska och hjälper dig att hitta behandlingar (fillers och Botox) för att du ska känna dig fräsch och spänstig i huden.

Finns på salongen tisdagar 17-19

Christine Dahlin

Christine är en kreativ frisör med öga och känsla för vad som passar kundens personlighet och livsstil. Hon skräddarsyr en plan för kunder som vill göra en stor förrändring, både när det kommer till kvalitet och förutsättningar. Christine har stor passion för blonda hår och alla typer av färgutmaningar. Hon har lagt ner många timmars jobb på herrklippningar vilket gör att det är lite av henens specialitet. Förutom detta utför hon håltagningar och arbetar med tape extensions. 

Hyresgäst i salongen

Lotta Forsberg

Massage, hudvård och fotvård (ej medicinsk).

Bokning av hennes behandlingar: lottasmassageochhudvard.bokadirekt.se

Du kan besöka oss för kostnadfri konsultation

Boka tid på nätet eller ring 0500 - 48 55 48

Följ oss gärna på sociala medier!