NoirConcept | Hårsalong & Hudklinik

Vi är NoirConcept

Ellen Martinsson

Har jobbat i frisörbranchen i 9 år nu, hon är specialist på Keratinbehandlingar, utför lashlift och näs-och örönhåltagning utöver det vanliga med färgutmaningar och klippningar.

Hon är fenomenal med barnklippningar, jobbar med alla hårförlängningsmetoder/förtjockning som finns på marknaden, t.ex. Hairtalk.

Kirsi Palmquist

Ägare av Noirconcept och brinner för personligt service och kvalitet. Hos henne hoppas vi att du ska känna dig bekväm och väl omhändertagen.

Har 28 års branscherfarenhet, tävlingsfrisör i grunden. Läser lätt av stilar och hittar rätta färger just för dig. Jobbar även med hårersättningar och peruker.

Nilo Dalefalk Basiri

Är leg.sjuksköterska och hjälper dig att hitta behandlingar (fillers och Botox) för att du ska känna dig fräsch och spänstig i huden.

Finns på salongen tisdagar 17-19

Hyresgäst i salongen

Michaela Ångman

Frisör med utbildning från Vidal Sassoon som har jobbat hela sitt yrkesliv i Stockholm, men som numera delar sin arbetstid mellan Skövde och Stockholm.

Michaela är färgtekniker från Matrix och är Specialiserad på avancerade färgtekniker som Balayage och blonda hår. Hon jobbar även med extensions mestadels med Tape extensions från bl.a. HairTalk.

Hyresgäst i salongen

Lotta Forsberg

Massage, hudvård och fotvård (ej medicinsk).

Bokning av hennes behandlingar: lottasmassageochhudvard.bokadirekt.se

Du kan besöka oss för kostnadfri konsultation

Boka tid på nätet eller ring 0500 - 48 55 48

Följ oss gärna på sociala medier!